Cliënten beoordelen Fener Zorg in 2018 met een 9,61

Fener Zorg hecht veel waarde aan goed vakmanschap en tevreden klanten. Periodiek doet Fener Zorg onderzoek naar de tevredenheid van haar cliënten in zorg en onder begeleiding.

Het bedrijf ‘Triqs’ voert voor Fener Zorg, de cliënt-tevredenheidsonderzoeken uit. In 2018 werd Fener Zorg door haar cliënten gewaardeerd met het cijfer 9,61. Fener Zorg is hier natuurlijk heel trots op, maar ook met een 9,61 blijft er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verbetering.

Cliënten waarderen Fener Zorg in 2016 met een 9,5

Fener Zorg hecht veel waarde aan goed vakmanschap en tevreden klanten. Jaarlijks doet Fener Zorg onderzoek naar de tevredenheid van haar cliënten in zorg en onder begeleiding.

Het bedrijf ‘Triqs’ voert jaarlijks, voor Fener Zorg, de cliënt-tevredenheidsonderzoeken uit. In 2016 werd Fener Zorg door haar cliënten gewaardeerd met het cijfer 9,5. Fener Zorg is hier natuurlijk heel trots op, maar ook met een 9,5 blijft er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verbetering.

Herstelplan om de chaos rond uitbetaling van pgb’s

Samen met ketenpartners werkt staatssecretaris Van Rijn (foto) aan een herstelplan om de chaos rond uitbetaling van pgb’s te herstellen. Het plan moet medio maart in uitvoering gaan. Dat meldt Zorgvisie.

Het herstelplan is nodig omdat een aantal controles zijn opgeschort om tijdige betalingen uit te voeren aan budgethouders. Niet van elke budgethouder is namelijk een zorgcontract bekend, andere budgethouders hebben een voorlopig budget ontvangen. Daardoor kan het zijn dat budgetten op jaarbasis te hoog of te laag uitvallen. Ook zijn gegevens in het portaal Mijnpgb niet altijd juist. Daardoor beschikken gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars niet altijd over de juiste gegevens. Van Rijn begrijpt dat de ontstane problemen onvermijdelijk waren, maar de registratie moet volgens hem wel weer zo snel mogelijk op orde komen. Lees meer

Zorg Totaal Beurs

Zorgtotaal 2015

Van 18 t/m 20 maart 2015 vindt in Jaarbeurs Utrecht de vakbeurs Zorgtotaal plaats, hét platform voor professionals werkzaam in de zorg.
Maak kennis met de laatste oplossingen, neem deel aan lezingen, demonstraties en simulaties en ontmoet uw vakgenoten. Lees meer